Big Bike összehasonlítás

Sziasztok!

 

Daróczy Tihamér vagyok és Zsjak Peti kért meg egy big bike „összehasonlító teszt” írására, ami leginkább személyes tapasztalataimon alapul.

Talán éppen azért engem, mert nekem a Kawasaki Zephir-en kívül már mindegyik „nagy” motorom volt.  Nem tudom, hogy mennyire leszek elfogulatlan, de az biztos, hogy engem nem támogat egyik nagy japán gyártó sem és nem fizetnek azért, hogy az ő motorjaikat dicsérjem.

Bővebben: Big Bike összehasonlítás 

GSX 1400 tuning- beállítás.

Igérettet tettem mind magamnak mind www.agomotors.hu , hogy visszatérek még a témához, és az összel folytatott levelezésünk után nem sokkal eldöntöttem , hogy el fogok különíteni magamnak annyi pénzt, hogy valóra váltsam az álmomat.

Bővebben: GSX 1400 tuning- beállítás.

Gyári kipufogó átalakítás

A fórumban sokat beszélgettünk, arról, hogy kinek milyen kipufogó van, vagy lesz a motorján. Én sokáig teljesen elégedett voltam a gyári csövekkel, azonban pár dolog rávett, hogy hangot kellene adni a motoromnak. A piacon tallálható csövek egyike sem hasonlított a gyári formavilágához, így nekiálltunk az eredetiből varázsolni. 

A gyári kipufogóimból egyet sajnos sikerült felgravíroznom Horvátországban. Később sikerült egy pát gyárihoz hozzájutnom, így vettem a bátroságot és nekiálltam a hangot megtalálni.

Bővebben: Gyári kipufogó átalakítás 

Ülés átalakítás

Helló 1.4-esek! Nem tudom ki-hogy van vele, de én a mocim ülését kényelmetlenül puhának találtam. Átalakításra adtam a fejem, először egy disznótorhoz hasonlított, de végül teljesen elégedett vagyok vele.

Bővebben: Ülés átalakítás

Oldalainkat 9 vendég és 0 tag böngészi