Ördög túra –Toscana

 

 Július 13, péntek! Közel a magyar határhoz egy elszánt társaság ébredezik, hogy beteljesítsen egy fél éve dédelgetett közös álmot. 16 szerencsés, akik már régóta másról sem beszélgetnek e-maileznek, csak hogy mi legyen az idõpont, útvonal, szálláslehetõség, ki mit szeretne megnézni, és mibe szeretne belekóstolni.

 

Bővebben: Ördög túra –Toscana

Thassos szigete

Egy újabb nyár, egy újabb lehetőséggel.

 

A társaságunk ismét felkerekedtek, hogy a szabadságot Görögországban töltse el.

 

Ismersöktől kapott biztos tipp alapján szerveztük le a helyet. A sziget kevésbé populáris mint a többi görög sziget, sokan talán nem is hallottak róla, lehet azért, mert mindenki csak fű alatt beszél róla, hogy ne lepjék el ezt is a túristák minden értékét elvéve a kicsi szinte érintetlen helynek.

Július 17 csütörtök. Még bemegyek a munkahelyemre, de ebéd után már otthon készülödöm én is az éjjeleli indulásra. Az idő büntet, zivatarok, felhőszakadások váltják egymást. Imádkozuk, és próbálunk néhány órát aludni. 23.30 Eljött az idő, mi motorosok gyülekezünk, kedvünk nem felhőtlen mert még mindig esik.

Bővebben: Thassos szigete

Dolomitok a mi szemünkkel


Mikor először jársz erre már tudod hogy ide vissza kell jönnöd. Nem érdekes hogyan vagy miből. Még nem láttam a teljes világot, de tudom ez az egyik menyország motorosoknak közel s távol...

Bővebben: Dolomitok a mi szemünkkel

Oldalainkat 6 vendég és 0 tag böngészi